HABBEKRATS

HABBEKRATS

December 2020  / januari 2021 via Sint-Barbaracollege Gent

HABBEKRATS is een kleurrijke jeugdorganisatie die zich overal in het land inzet voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar, op zoek naar warmte, vriendschap, avontuur en hulp.
Ze hebben dertien warme huizen opgericht waar in totaal 2500 jongeren per jaar elkaar ontmoeten.

In elk huis zijn er origineel ingerichte ruimtes waar je je kan verwonderen over kleine en grote dingen. Waarin je dingen kan beleven. Daarnaast gaat Habbekrats meer dan 80 dagen per jaar op kamp met kinderen en jongeren. Niet zomaar kampen, maar echte avonturen waar jongeren uitblinken als helden.

Om het helemaal af te maken biedt Habbekrats ook hulp aan jongeren. We verbinden jongeren met elkaar en met de samenleving. Daar wordt iedereen beter van.
Habbekrats verhoogt de aandacht naar kinderen en jongeren in nood en bieden snelle, vakkundige hulp.

Kortom. Habbekrats is een professionele jeugddienst die sterk gelooft in haar jongeren en haar doel. Een vriend van de jongeren en een partner voor het jeugdwelzijnswerk.
Habbekrats is een volledig autonome en onafhankelijke jeugddienst. Gesteund door de overheid en krachtige privépartners. Ze zijn herkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap EN geniet de Hoge Bescherming van H.M. Koningin Paola.

Website: http://www.habbekrats.be/